9 januari 2018

Evenementen

Sportcongressen

Duurzame en financiële oplossingen voor de sportbestuurder

FIER bemiddeling brengt eenmaal per jaar de wereld van de regionale sport, bestuurders van verenigingen, gemeenten / overheidsinstanties en toeleveranciers bij elkaar tijdens een sportcongres. Met als hoofddoel om sportclubs te ondersteunen bij de uitdagingen die zij dagelijks ervaren. Daarnaast spelen wij als FIER bemiddeling BV samen met de ondersteunende partners graag een grote rol om meer verbondenheid tot stand te brengen tussen bedrijven, gemeenten en sportclubs.

Middels inspirerende presentaties en workshops vertellen toeleveranciers en verenigingen over hun ervaringen omtrent bijvoorbeeld het onderwerp duurzaamheid. Hoe hebben zij dit aangepakt? Wat zouden zij nu anders doen? Hoe hebben zij dit financieel voor elkaar gekregen? Krachtenbundeling, dat is belangrijk.

FIER Bemiddeling BV organiseert dit Sportcongres en gaat er samen met alle partners, verenigingen en deelnemers voor zorgen dat we direct de diepte in gaan. Middels speeddates leer je alle partijen kennen die voor jouw vereniging en/of jouw organisatie interessant kunnen zijn. En vind je het interessant wat je hoort, dan vervolgt op een andere datum een diepte gesprek of ronde tafel met gelijkgestemden. Dit congres is daarvoor het startsein!

Clubbijeenkomsten

Meerdere keren per jaar organiseren wij clubbijeenkomsten. Voor sportbestuurders is dit een zeer interessante bijeenkomst waarin zij geheel verzorgd voor, tijdens en na een thuiswedstrijd van een eredivisieclub te gast zijn. Hierbij worden bestuurders en organisaties samen gebracht, waardoor zij beiden onder een zeer unieke ambiance kennismaken. Deze organisaties en initiatieven worden door FIER geselecteerd en dienen direct een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de werkzaamheden van clubbestuurders, of dienen de toekomst van de club positief te stimuleren.

Naast deze bijzonder informatieve middag/avond is dit een uitgelezen mogelijkheid om ook te netwerken/sparren met mede-clubbestuurders.

Bestuurders en organisaties maken op deze middagen/avonden kwalitatief kennis met elkaar en wisselen direct gegevens uit. Korte lijntjes maken deze bijeenkomsten een succes.