Geslaagde sponsormiddag OJC Rosmalen

 

FIER bemiddeling draagt voetbal een warm hart toe. Met een oud-profvoetballer als directeur kan het ook bijna niet anders. Beide zoons van directeur Dave Smits voetballen bij OJC Rosmalen. FIER brengt sport en zaken graag samen. Dit jaar is FIER dan ook topsponsor geworden van OJC Rosmalen.

Dat sport en zaken goed samen gaan, bewijst de FIER Lounge in het Koning Willem II stadion nu al voor het tweede seizoen. 60 ondernemers ontmoeten elkaar elke thuiswedstrijd van Willem II, genieten van een inspirerend voorprogramma, een hapje en een drankje en een wedstrijd op de beste plaatsen van het stadion.

Dave Smits: “FIER weet uit ervaring dat een actieve rol binnen bestaande netwerken heel veel op kan leveren tussen de partners, daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen.”

Dit succes ziet FIER graag op meerdere locaties. FIER bemiddeling en OJC hebben als doel de sponsoren dichter bij elkaar te brengen en nieuwe bedrijven aan te dragen en hierdoor de saamhorigheid en betrokkenheid te vergroten. Zo organiseerde FIER de eerste sponsormiddag bij OJC, waar het bestuur en de businessclubleden konden genieten van de wedstrijd OJC – Meerssen. Een gezellige sfeer in een mooie ambiance, een DJ en een heerlijk Hollands buffet. Het was een gezellig samenzijn, waar de nodige telefoonnummers zijn uitgewisseld.

Tevens heeft FIER bemiddeling in samenwerking met Willem II  het bestuur, de businessclub en de leden van OJC uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens de wedstrijd van Willem II – Heracles op zondag 2 februari. Verdere info omtrent deze wedstrijd volgt nog.

Zaterdagavond 1 februari rondom de wedstrijd OJC – Nuenen zal FIER bemiddeling nogmaals een sponsoravond organiseren, FIER en OJC hopen dan nog meer sponsoren te mogen ontvangen!