Nieuwe directiesamenstelling per 01-02-2018

Eind 2017 maakt zo ongeveer iedereen zijn/haar jaar op. Wat ging er goed, wat ging er minder goed? Wat viel op, waar liep ik tegenaan en vooral: wat wil ik volgend jaar anders doen?

Goede voornemens voor 2018: Bijna iedereen maakt ze, maar weinig mensen houden hun goede voornemens vol.

Dave Smits en Theo vd Dungen, directeuren van FIER bemiddeling BV, maakten eind 2017 ook de balans op. Hoe is 2017 gegaan, waar zijn we trots op, wat ging anders dan verwacht, maar ook hier vooral: waar willen we naartoe? Welke koers gaan we varen, welke stip staat er aan de horizon en waar willen we eind 2018 vol trots op terugkijken?

Beide heren geloven in passie, beide heren acteren vanuit passie en beiden geloven in doen waar je goed in bent.
Ergens rond de jaarwisseling werd het besluit genomen: Dave gaat zelfstandig als eigenaar van FIER bemiddeling BV verder en Theo gaat de rol van commercieel directeur new business vervullen. Want Dave is ondernemer pur sang, altijd bezig met het grote geheel en ziet overal mogelijkheden. En Theo legt graag nieuwe verbindingen, is altijd creatief en op zijn best als hij kan focussen op één onderdeel. Die focus komt nu te liggen op het optimaliseren van bestaande partnerships en het uitbouwen van nieuwe samenwerkingsverbanden.

Want zijn we niet allemaal op ons best als we energie krijgen van wat we doen?

Geef een reactie