9 januari 2018

Over ons

FIER brengt vraag en aanbod bij elkaar, in de basis binnen sportaangelegenheden. Daar hebben we wat middelen voor, zoals sportcongressen, de clubbijeenkomsten en de FIER Lounge.

Wij kunnen als een van de weinige partijen optimaal in kaart brengen wat bij de vrager of de aanbieder leeft. Daar waar velen ‘bemiddelen’, mensen aan elkaar voorstellen, maar waar het vaak niet verder komt dan een bak koffie, kunnen wij daadwerkelijk partijen bij elkaar brengen waar 80% van de deal al rond is. We kunnen het hele traject uit handen nemen.

Als voorbeeld:

Wanneer iemand een bedrijfsfinanciering aanvraagt via FIER, dan kunnen we een combinatie van diensten aanbieden (zoals bijvoorbeeld zonnepanelen, een energiecontract of een ontwikkeltraject voor de medewerkers). Wanneer een onderneming dit afneemt wordt de financiering goedkoper, omdat die onderneming betere resultaten gaat halen en beter voor zichzelf gaat zorgen. Het risico van de lening is daarmee kleiner en de onderneming krijgt lagere financieringslasten.

Dat geldt ook voor een vereniging, zij kunnen alle contracten bij ons neerleggen, inclusief de financiering. Op het moment dat ze meerdere diensten of producten via ons afnemen, zoals kantine inkoop of LED verlichting, dan bieden wij de financiering goedkoper aan. Deze club is dan namelijk duurzaam bezig en zal ook lagere lasten krijgen, qua energie en inkoop, waardoor het risico op de lening kleiner wordt.

Ontstaan FIER

FIER is ontstaan door het feit dat we in de markt gezien hebben dat er op vele gebieden en ook op sportgebied niemand in staat is vraag en aanbod kwalitatief bij elkaar te brengen. Men levert diensten en producten op basis van een behoefte invullen, maar de adviserende en coachende rol pakt niemand op.

Wij zijn in staat om een behoefte te creëren en niet te doen wat men vraagt maar wat men wil, dit zijn vaak volledig verschillende zaken/oplossingen. Door onze ervaring als financieel planners zijn wij in staat om dit te doen en doorlopend vol te houden middels persoonlijk contact in combinatie met digitale hulpmiddelen.

Over een aantal jaren hebben wij dit niet enkel op sportgebied voor elkaar maar kunnen wij de partij zijn voor iedere organisatie die moeite heeft zijn vraag of aanbod bij de juiste doelgroep te krijgen.