9 januari 2018

Over ons

Bent u toe aan de volgende stap op het gebied van duurzaamheid? Wilt u kosten besparen door slimmer in te kopen? Bent u op zoek naar de juiste financiering? FIER bemiddeling kan u hierin altijd uw zorgen wegnemen en verbinden met de juiste partijen. Wat uw vraag ook is, het antwoord is altijd “Ja”!

FIER bemiddeling is dé partij die altijd met persoonlijke aandacht, vanuit een concrete behoefte of vraag, bemiddelt, adviseert of participeert, om met u het gewenste doel te bereiken. Onze missie is om uw droom, privé of zakelijk, waar te maken. Door uitgebreide kennis van zaken over financieringen, een groot netwerk opgebouwd door 25 jaar kennis en expertise en de gedeelde grote passie voor de sport, zal u gegarandeerd een duurzame relatie met resultaat en plezier aangaan.

Naast bemiddeling ondersteunen wij verenigingen ook bij businessclubs en sponsorcommissies en kan je bij ons terecht voor de volgende stap op het gebied van verduurzaming.

Businessclubs

Wij ondersteunen businessclubs van verenigingen. Hierbij zijn wij verantwoordelijk voor het beheer, organiseren wij events bij verenigingen en sluiten wij contracten.

Wij werken bijvoorbeeld samen met de Businessclub van v.v. OJC Rosmalen: OJC Businessvrienden. Wij ondersteunen OJC Businessvrienden met het beheer, organiseren van evenementen en uitbreiding van leden.

Onder het motto ‘voetbal, business en plezier’ bieden wij OJC Businessvrienden 10 evenementen per seizoen aan waar verbinden, netwerken en kennis delen centraal staat. Een voorbeeld hiervan is de jaarlijkse voetbalreis naar het buitenland.

Sponsorcommissie

Wij ondersteunen sponsorcommissies van verenigingen. Hierbij zijn wij verantwoordelijk voor het beheer, sluiten wij sponsordeals en realiseren wij commerciële acties.

Zo werken wij bijvoorbeeld samen met voetbalvereniging VRC in Veenendaal. Een commerciële actie die wij hebben uitgevoerd voor VRC is het aanbrengen van sponsordoeken.

Verduurzamen

Ben jij toe aan de volgende stap op het gebied van duurzaamheid? Wil jij kosten besparen door slimmer in te kopen? Ben jij op zoek naar de juiste financiering? Wij kunnen jou hierin altijd jouw zorgen wegnemen en verbinden met de juiste partijen. Wat jouw vraag ook is, het antwoord is altijd “Ja”!