5 juni 2018

Partners

Op deze pagina stellen we alle FIER partners aan u voor:

Wie zij zijn Wat zij doen
Van Hees Elektrotechniek Van Hees Elektrotechniek levert, met ca. 100 medewerkers, binnen Nederland elektrotechnische installaties voor de woningbouw en utiliteit. En ook daarna blijven we betrokken. Onze afdeling Service en Onderhoud blijft zorgen voor vlekkeloos gebruik van alle installaties door uitvoering van een nauwkeurig opgesteld onderhoudsplan en 24-uurs bereikbaarheid.
Van Hees elektrotechniek : Vanaf Start, ontwerp, aanleg en realisatie tot en met gebruik en onderhoud staan we met onze mensen voor u klaar.
Claxion Claxion is een eigentijds leasebedrijf voor de particuliere en zakelijke markt met een geheel eigen geluid. Wij geven eerlijk en onafhankelijk advies. Je merkt onze verregaande passie voor auto’s en techniek. Claxion opereert landelijk en doet er alles aan om u zorgeloos te laten autorijden.
Alzon Zonwering Alzon Zonwering is een winkel in Tilburg in zonwering en aanverwante producten. In de showroom toont Alzon Zonwering diverse zonwering oplossingen. Je treft zonneschermen zoals knikarm schermen, screens en uitvalschermen, PATIO overkappingen en luxe verandadaken, maar ook voert Alzon Zonwering andere oplossingen zoals overgordijnen, markiezen, rolluiken, jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen.
Bertens Bouw Bertens Bouw is actief op het gebied van realisatie, BSO (beheer, service, onderhoud), geluidsanering, duurzaam bouwen en bouwkundige brandpreventie. Dankzij de bundeling van krachten binnen onze bedrijven kunnen wij onze opdrachtgevers een totaalpakket bieden. Klantgerichtheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn daarbij de sleutelwoorden.
Een topteam met een passie voor de bouw!
Golden Naturals Golden Naturals heeft een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van joúw kwaliteit van leven. Geen overbodige luxe, want je leefomgeving verandert continu. En dus ook de behoeften van je lichaam. Soms kun je daarbij wel wat hulp gebruiken. Je gezondheid bepaalt immers voor het grootste deel je kwaliteit van leven. Precies dát is voor ons de drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen.
De Glascentrale De Glascentrale, al sinds jaar en dag de partij voor alles wat met glas te maken heeft. Voor nieuwbouw, renovatie of spoedeisende glasschade 365 per jaar dag & nacht.
Het werkgebied betreft Tilburg e.o. Breda e.o. en ‘s-Hertogenbosch e.o.
Ook voor af halen kom naar de Centaurusweg 146d te Tilburg.
FlexClean Flexibel en Clean, sterk in kwaliteit en prijs. Mijn jarenlange ervaring en kennis in de schoonmaakbranche neem ik mee en wil deze nog verder uitbreiden en met u delen.
Ik kan u als FlexClean een opmaat gemaakt pakket aan schoonmaakdiensten aanbieden. Geen uitdaging is mij te groot. Uw vuil is mijn zorg.
HLB-Witlox van den Boomen WVDB Adviseurs Accountants biedt een breed dienstenpakket aan ondernemers, waaronder diverse familiebedrijven met een focus op vastgoed & high tech. Binnen onze organisatie zijn we vanuit verschillende disciplines actief, zoals accountancy, belastingadvies, corporate finance, IT-advies en HR-advies.
ArboNed ArboNed maakt werkend MKB in Nederland gezonder en vitaler. Dagelijks staan we klaar voor 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers. Wij verlagen verzuim, minimaliseren arbeidsrisico’s en zorgen samen met u voor gezonde, gemotiveerde en competente medewerkers. Weten hoe een bedrijf ervoor staat is ons vertrekpunt. Met onze (wettelijk verplichte) analyse-instrumenten geven wij inzicht, adviezen en praktische oplossingen, die aantoonbaar bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van mensen.
VDT Advocaten De traditionele advocatuur past niet meer bij het tempo van nu. Wat heb je aan een advocaat die steeds achter de feiten aan loopt? Dat doen wij dus anders. Wij staan voor moderne advocatuur die zich inzet om ondernemers juist voor onheil te behoeden. Of die zorgt dat jouw problemen meteen de kop ingedrukt kunnen worden. Wij slijpen nog steeds graag de juridische messen om in te grijpen. Maar wij werken vooral ook met teams aan hapklare oplossingen voor jouw uitdagingen van iedere dag.
Detron Detron is dé onafhankelijke ICT-dienstverlener en levert (hybride) cloud-diensten, werkplekmanagement, lifecycle services, IT security services en (unified) communication-oplossingen. Detron geeft richting aan resultaat en ontzorgt opdrachtgevers door de regie over de ICT-omgeving over te nemen. Met een jaaromzet van ruim EUR 90 miljoen en 450 medewerkers is Detron één van de grootste niet-beursgenoteerde ICT-ondernemingen van Nederland.
Demt-flex Demt-flex (onderdeel van de Actos Groep) is een detacheringsbureau in de bouw en techniek. We bieden landelijke dekking op zowel uitvoerend als staf- en kaderniveau. Door jarenlange bouw- en detacheringservaring maken we het mogelijk om met de relatie en kandidaat mee te denken om de juiste match te maken. Wat ons uniek maakt is dat we er écht voor de kandidaat en relatie zijn als het nodig is, en we net dat ene stapje extra zetten. Vertrouwen en kwaliteit: dat is waar we voor staan. Dagelijks doen wij onze uiterste best om alle lagen van de samenleving te bereiken. Ons streven is om een mooie samenwerking aan te gaan waar alle partijen een win-win situatie ervaren.
Jimmy’s Wij dragen graag bij aan uw uitstraling! Dat is onze drijfveer en in een snel veranderende modewereld zijn wij altijd op zoek naar de perfecte “brandmix” die aansluit aan het niveau waar wij voor staan. Een grote verscheidenheid aan merken en stijlen maar altijd vanuit  de “Jimmy’s signatuur” samengestelde collecties.
Verhoeven BV Verhoeven BV verhuurt diverse containers, variërend qua inhoud van 1 m³ tot 30 m³, die worden gebracht en afgevoerd door onze eigen chauffeurs. Op de terreinen is er een weegbrug aanwezig die de gehele week geopend is voor het uitvoeren van wegingen en inname van grond, hout, snoeihout, puin en bouw en sloopmaterialen, voor zowel particulieren als bedrijven. Ook is er een voorraad van diverse soorten zand en grind, welke iedere dag kunnen worden afgehaald en/of geleverd.
Savelab Savelab Energieadvies ontzorgt al 10 jaar bedrijven in álle voorkomende energiezaken. We regelen alle administratieve rompslomp rondom contracten, netbeheerders en meetbedrijven. Daarnaast regelen wij alle zaken die te maken hebben met het duurzamer maken van uw pand. Hiervoor hebben wij een aantal mooie oplossingen in huis, die uw verbruik drastisch kunnen verminderen. Onze missie is om uw energieverbruik zo laag mogelijk te maken, en datgene wat u nog wel verbruikt, zo goedkoop en gunstig mogelijk te maken.
Jurgens & Van Bemmelen Een woning kopen of verkopen is geen alledaagse bezigheid. Daarom is het prettig dat u in zo’n belangrijk traject wordt bijgestaan door een professionele partner. Want makelen is meer dan alleen het plaatsen van een advertentie op het internet of het plaatsen van een bord in uw voortuin of aan uw raam. Wij begeleiden kopers en verkopers op een professionele en persoonlijke manier. Van de eerste bezichtiging tot en met de notaris; wij zetten de puntjes graag voor u op de i.
van Spaendonck services BV Als ondernemer werk je aan de continuïteit of groei van je bedrijf. Voor je personeel moet je het goed geregeld hebben. En soms heb je mede ondernemers nodig om je belangen te behartigen. Van Spaendonck helpt je verder met administratieve vraagstukken in elke fase van je ondernemerschap. Zo is Van Spaendonck de moederorganisatie achter diverse oplossingen voor het mkb, waaronder ondernemerswebsite MKB Servicedesk; Loket.nl, de online applicatie voor salaris en HR voor accountants; CoPilot, de online applicatie voor salaris en HR voor ondernemers en Wissenraet Van Spaendonck, de samenwerkingspartner voor jouw branchevereniging.
Van Spaendonck: Al meer dan 100 jaar dé kracht achter ondernemerschap.
Renova Renova is opgericht in 1961, in Tilburg. De wens bestond om klanten een totaalpakket te kunnen bieden. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een one-stop-shop met drie vestigingen waar u terecht kunt voor de merken BMW en MINI, onderhoud, schadeherstel als ook voor privé-en zakelijke lease. U bent van harte welkom!
Grondverzet-en Transportbedrijf Donders BV Donders grondverzet in Esbeek timmert letterlijk en figuurlijk hard aan de weg. Voor aanleg van wegen, riolering en bestrating maar ook voor de levering van diverse soorten zand en of grind, en voor de verhuur van containers bent u welkom bij Donders ook voor aankoop van sierbestrating en voor het storten van diverse soorten afval kunt u terecht in de milieustraat van Donders.
Roofing Solutions Roofing Solutions, uw specialist in kunststof dakwerken. Al jaren een bewezen professionele partner voor aannemers, bouwbedrijven en beleggers. Elk dak vraagt om een flexibele en slimme aanpak waarbij maatwerk voorop staat. Want elk dak is tenslotte anders. En voor ons geldt: afspraak is afspraak. We maken dus ook uw project met de juiste snelheid, discipline en vakbekwaamheid waterdicht. Van kleine reparaties tot een compleet nieuw daksysteem. Roofing Solutions, your roof, more than just waterproof!
Z.kracht Slimme, snelle en schaalbare cloud oplossingen om jouw werkprocessen digitaal te maken.
Tredion Een ICT-omgeving die perfect bij jouw organisatie past en je verder helpt met jouw business. Daar geloven wij in. Wij zijn Tredion, een innovatieve ICT-partner voor het mkb. Bij ons kun je rekenen op ondersteuning van een team van experts. Samen brengen we jouw ICT naar the Next Level!
MAX ICT Max ICT is opgericht in 2007 en gegroeid naar dé ict-webwinkel voor bedrijf en consument. Met ons uitgebreide assortiment van meer dan 3 miljoen producten, bestaande uit ruim 18 duizend merken, kunnen wij u in al uw ICT-behoeften voorzien. Zowel voor op kantoor als thuis. Max ICT opereert Europees en doet er alles aan om zijn klanten te ontzorgen. Persoonlijk contact, kennis, gemak, een goede prijs en snelle levering staan bij ons hoog in het vaandel. Van het inrichten van uw werkplekken, assembleren van computersystemen, installatie op uw werkplek tot aan de opbouw en aanleg van uw netwerk; wij hebben de expertise en kennis in huis. Onze experts staan dan ook maximaal graag voor u klaar op werkdagen van 09:00 uur tot 18:00 uur.
Room108 Create your own lifestyle
Het merk Room108 staat voornamelijk voor creëren en inspireren. Met onze meubels kun je precies creëren wat er past bij jouw interieur. Wij hebben meer dan 700 mogelijkheden op het gebied van stof en leer om onze meubels in uit te voeren. Hierdoor hebben we altijd de juiste kleur en het juiste materiaal voor jouw interieur! Daarnaast zijn er van elk model bank verschillende elementen, opstellingen, afmetingen én afwerkingen mogelijk.
Whoon

De aller-leukste-woon-experience van Nederland!Onze showroom van 4000 m2 in Oisterwijk staat bom vol met de laatste trends op interieur gebied. Whoon is de absolute specialist in meubelen en woonaccesoires, maar je kunt bij Whoon ook terecht voor o.a. vloeren, gordijnen en raamdecoratie. Ook kun je bij Whoon je zelf laten inspireren met een persoonlijk 3D interieur advies.

Zorga Zorga B.V.is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie, ketenintegratie en (keten)procesoptimalisatie, interim-, project- en programmamanagement. Specialisatie in en brede kennis van de zorg- en welzijnssector.