5 juni 2018

Partners

Op deze pagina stellen we alle FIER partners aan u voor:

Wie zij zijn Wat zij doen
Van Hees Elektrotechniek Van Hees Elektrotechniek levert, met ca. 100 medewerkers, binnen Nederland elektrotechnische installaties voor de woningbouw en utiliteit. En ook daarna blijven we betrokken. Onze afdeling Service en Onderhoud blijft zorgen voor vlekkeloos gebruik van alle installaties door uitvoering van een nauwkeurig opgesteld onderhoudsplan en 24-uurs bereikbaarheid.
Van Hees elektrotechniek : Vanaf Start, ontwerp, aanleg en realisatie tot en met gebruik en onderhoud staan we met onze mensen voor u klaar.
Claxion Claxion is een eigentijds leasebedrijf voor de particuliere en zakelijke markt met een geheel eigen geluid. Wij geven eerlijk en onafhankelijk advies. Je merkt onze verregaande passie voor auto’s en techniek. Claxion opereert landelijk en doet er alles aan om u zorgeloos te laten autorijden.
Alzon Zonwering Alzon Zonwering is een winkel in Tilburg in zonwering en aanverwante producten. In de showroom toont Alzon Zonwering diverse zonwering oplossingen. Je treft zonneschermen zoals knikarm schermen, screens en uitvalschermen, PATIO overkappingen en luxe verandadaken, maar ook voert Alzon Zonwering andere oplossingen zoals overgordijnen, markiezen, rolluiken, jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen.
Bertens Bouw Bertens Bouw is actief op het gebied van realisatie, BSO (beheer, service, onderhoud), geluidsanering, duurzaam bouwen en bouwkundige brandpreventie. Dankzij de bundeling van krachten binnen onze bedrijven kunnen wij onze opdrachtgevers een totaalpakket bieden. Klantgerichtheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn daarbij de sleutelwoorden.
Een topteam met een passie voor de bouw!
Golden Naturals Golden Naturals heeft een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van joúw kwaliteit van leven. Geen overbodige luxe, want je leefomgeving verandert continu. En dus ook de behoeften van je lichaam. Soms kun je daarbij wel wat hulp gebruiken. Je gezondheid bepaalt immers voor het grootste deel je kwaliteit van leven. Precies dát is voor ons de drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen
Boost en Co BOOST&CO helpt organisaties bij duurzame talentontwikkeling door het identificeren, matchen, binden, boeien en ontwikkelen van talent.
De Glascentrale De Glascentrale, al sinds jaar en dag de partij voor alles wat met glas te maken heeft. Voor nieuwbouw, renovatie of spoedeisende glasschade 365 per jaar dag & nacht.
Het werkgebied betreft Tilburg e.o. Breda e.o. en ‘s-Hertogenbosch e.o.
Ook voor af halen kom naar de Veldhovenring 80A te Tilburg.
FlexClean Flexibel en Clean, sterk in kwaliteit en prijs. Mijn jarenlange ervaring en kennis in de schoonmaakbranche neem ik mee en wil deze nog verder uitbreiden en met u delen.
Ik kan u als FlexClean een opmaat gemaakt pakket aan schoonmaakdiensten aanbieden. Geen uitdaging is mij te groot. Uw vuil is mijn zorg.
HLB Van Daal Adviseurs en Accountants B.V. HLB Van Daal is een middelgroot advieskantoor gevestigd in Noord-Brabant, Limburg en Amsterdam. We adviseren ondernemingen én ondernemers op het gebied van accountancy, fiscaliteit en business development. HLB Van Daal maakt deel uit van een (inter)nationaal netwerk. HLB Van Daal is dé coach en sparringpartner voor u als ondernemer.
ArboNed ArboNed maakt werkend MKB in Nederland gezonder en vitaler. Dagelijks staan we klaar voor 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers. Wij verlagen verzuim, minimaliseren arbeidsrisico’s en zorgen samen met u voor gezonde, gemotiveerde en competente medewerkers. Weten hoe een bedrijf ervoor staat is ons vertrekpunt. Met onze (wettelijk verplichte) analyse-instrumenten geven wij inzicht, adviezen en praktische oplossingen, die aantoonbaar bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van mensen.
VDT Advocaten De traditionele advocatuur past niet meer bij het tempo van nu. Wat heb je aan een advocaat die steeds achter de feiten aan loopt? Dat doen wij dus anders. Wij staan voor moderne advocatuur die zich inzet om ondernemers juist voor onheil te behoeden. Of die zorgt dat jouw problemen meteen de kop ingedrukt kunnen worden. Wij slijpen nog steeds graag de juridische messen om in te grijpen. Maar wij werken vooral ook met teams aan hapklare oplossingen voor jouw uitdagingen van iedere dag.
Detron Detron is dé onafhankelijke ICT-dienstverlener en levert (hybride) cloud-diensten, werkplekmanagement, lifecycle services, IT security services en (unified) communication-oplossingen. Detron geeft richting aan resultaat en ontzorgt opdrachtgevers door de regie over de ICT-omgeving over te nemen. Met een jaaromzet van ruim EUR 90 miljoen en 450 medewerkers is Detron één van de grootste niet-beursgenoteerde ICT-ondernemingen van Nederland.
Demt-flex Demt-flex (onderdeel van de Actos Groep) is een detacheringsbureau in de bouw en techniek. We bieden landelijke dekking op zowel uitvoerend als staf- en kaderniveau. Door jarenlange bouw- en detacheringservaring maken we het mogelijk om met de relatie en kandidaat mee te denken om de juiste match te maken. Wat ons uniek maakt is dat we er écht voor de kandidaat en relatie zijn als het nodig is, en we net dat ene stapje extra zetten. Vertrouwen en kwaliteit: dat is waar we voor staan. Dagelijks doen wij onze uiterste best om alle lagen van de samenleving te bereiken. Ons streven is om een mooie samenwerking aan te gaan waar alle partijen een win-win situatie ervaren.
DALI Benelux Bij DALI, zijn wij van mening dat digitale muziekreproductie méér gemak én keuzemogelijkheden moet bieden zonder de geluidskwaliteit geweld aan te doen. Dat is de reden waarom we Hi-Fi voor de 21e eeuw in een nieuwe vorm hebben gegoten door middel van het CALLISTO draadloze luidspreker systeem. Stream, speel en bedien muziek vanaf ieder denkbare bron, en geniet van de verbazend gedetailleerde, transparante en rijke muziekreproductie waar DALI alom voor wordt geroemd.
Dukers & Baelemans Dukers & Baelemans helpt financieel professionals in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Dan ben je in control en haal je het beste uit jezelf en je toekomst!
Jimmy’s Wij dragen graag bij aan uw uitstraling! Dat is onze drijfveer en in een snel veranderende modewereld zijn wij altijd op zoek naar de perfecte “brandmix” die aansluit aan het niveau waar wij voor staan. Een grote verscheidenheid aan merken en stijlen maar altijd vanuit  de “Jimmy’s signatuur” samengestelde collecties.
Verhoeven BV Verhoeven BV verhuurt diverse containers, variërend qua inhoud van 1 m³ tot 30 m³, die worden gebracht en afgevoerd door onze eigen chauffeurs. Op de terreinen is er een weegbrug aanwezig die de gehele week geopend is voor het uitvoeren van wegingen en inname van grond, hout, snoeihout, puin en bouw en sloopmaterialen, voor zowel particulieren als bedrijven. Ook is er een voorraad van diverse soorten zand en grind, welke iedere dag kunnen worden afgehaald en/of geleverd.
DUODEKA Wil jij als ondernemer een nieuw product of dienst ontwikkelen?
Wil jij jouw huidige business model vernieuwen?
En de internettechnologie voor vernieuwing omarmen?
Perfect!
Wij van DUODEKA specialiseren in digitale transformatie voor het MKB.
Wij bedenken, valideren en ontwikkelen van digitale producten, platformen en apps die een business model op zichzelf zijn of deze volledig transformeren..
Savelab Savelab Energieadvies ontzorgt al 10 jaar bedrijven in álle voorkomende energiezaken. We regelen alle administratieve rompslomp rondom contracten, netbeheerders en meetbedrijven. Daarnaast regelen wij alle zaken die te maken hebben met het duurzamer maken van uw pand. Hiervoor hebben wij een aantal mooie oplossingen in huis, die uw verbruik drastisch kunnen verminderen. Onze missie is om uw energieverbruik zo laag mogelijk te maken, en datgene wat u nog wel verbruikt, zo goedkoop en gunstig mogelijk te maken.
Jurgens & Van Bemmelen Een woning kopen of verkopen is geen alledaagse bezigheid. Daarom is het prettig dat u in zo’n belangrijk traject wordt bijgestaan door een professionele partner. Want makelen is meer dan alleen het plaatsen van een advertentie op het internet of het plaatsen van een bord in uw voortuin of aan uw raam. Wij begeleiden kopers en verkopers op een professionele en persoonlijke manier. Van de eerste bezichtiging tot en met de notaris; wij zetten de puntjes graag voor u op de i.
van Spaendonck services BV Van het invoeren van salarismutaties tot een complete verlofregistratie en het verrassen van medewerkers op hun verjaardag. Met Loket.nl regel je alle zaken op het gebied van HR en salaris eenvoudig en veilig op één plek. Loket.nl maakt je vrij van onnodige administratieve werkzaamheden.
Renova Renova is opgericht in 1961, in Tilburg. De wens bestond om klanten een totaalpakket te kunnen bieden. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een one-stop-shop met drie vestigingen waar u terecht kunt voor de merken BMW en MINI, onderhoud, schadeherstel als ook voor privé-en zakelijke lease. U bent van harte welkom!
Grondverzet-en Transportbedrijf Donders BV Donders grondverzet in Esbeek timmert letterlijk en figuurlijk hard aan de weg. Voor aanleg van wegen, riolering en bestrating maar ook voor de levering van diverse soorten zand en of grind, en voor de verhuur van containers bent u welkom bij Donders ook voor aankoop van sierbestrating en voor het storten van diverse soorten afval kunt u terecht in de milieustraat van Donders.
Roofing Solutions Dakdekkersbedrijf Roofing Solutions heeft ruim 30 jaar ervaring van vader op zoon in kunststof, bitumineuze en EPDM dakbedekkingen, zowel in nieuwbouw als renovatie. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij garanderen u de beste kwaliteit, als het nu gaat om kleine reparaties of complete dakrenovaties.
Laundry Expert Laundry Expert is totaalleverancier van wasserijbenodigdheden en partner voor (inhouse) wasserijen. Met een mix van de beste wasserijmachines, op maat advies over het wasproces en de installatie en het onderhoud van de gehele wasserij, helpen we ondernemers en instanties grip te krijgen op hun wasproces. Samen voor écht schoon wasgoed!
Z.kracht Slimme, snelle en schaalbare cloud oplossingen om jouw werkprocessen digitaal te maken.