5 juni 2018

Partners

Op deze pagina stellen we alle FIER partners aan u voor:

Wie zij zijn Wat zij doen
BD Lease BD Lease is de grootste onafhankelijke tussenpersoon van Nederland voor Operationele Service Lease en Financial lease.  Wij zijn uw partner op het gebied van financiering van nieuwe- en gebruikte personen- en bedrijfswagens. Ook voor de financiering van equipment zoals heftrucks, machines en kranen is BD Lease uw ervaren en betrouwbare partner.

Wij werken intensief samen met 25 verschillende financiële instellingen. U bent bij BD Lease daarom altijd verzekerd van de scherpste tarieven tegen de best mogelijke voorwaarden.

Van Hees Elektrotechniek KLAAR VOOR MORGEN !
Van Hees Elektrotechniek levert, met ca. 100 medewerkers, binnen Nederland elektrotechnische installaties voor de woningbouw en utiliteit. En ook daarna blijven we betrokken. Onze afdeling Service en Onderhoud blijft zorgen voor vlekkeloos gebruik van alle installaties door uitvoering van een nauwkeurig opgesteld onderhoudsplan en 24-uurs bereikbaarheid.
Van Hees elektrotechniek : Vanaf Start, ontwerp, aanleg en realisatie tot en met gebruik en onderhoud staan we met onze mensen voor u klaar.
Claxion Claxion is een eigentijds leasebedrijf voor de particuliere en zakelijke markt met een geheel eigen geluid. Wij geven eerlijk en onafhankelijk advies. Je merkt onze verregaande passie voor auto’s en techniek. Claxion opereert landelijk en doet er alles aan om u zorgeloos te laten autorijden.
Alzon Zonwering Alzon Zonwering is een winkel in Tilburg in zonwering en aanverwante producten. In de showroom toont Alzon Zonwering diverse zonwering oplossingen. Je treft zonneschermen zoals knikarm schermen, screens en uitvalschermen, PATIO overkappingen en luxe verandadaken, maar ook voert Alzon Zonwering andere oplossingen zoals overgordijnen, markiezen, rolluiken, jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen.
ATC eXperience Je kan bij ons terecht voor meer dan 30 verschillende in- en outdoor activiteiten. Voor groepen van 6 tot 750 personen. Dit verzorgen wij op 1 van onze 5 locaties te Brabant of op uw eigen locatie. Wij bieden voor iedereen een gevarieerd en exclusief programma voor mannen en vrouwen, van jong tot oud.
Tropical eXperience biedt u een unieke dag of avond met onze exclusieve cocktailbar. Een unieke manier van bereiden van de cocktails en aankleding gebaseerd op Ibiza. Ons team van enthousiaste medewerkers levert maatwerk in het realiseren van jouw en onze ideeën.
Bertens Bouw Bertens Bouw is actief op het gebied van realisatie, BSO (beheer, service, onderhoud), geluidsanering, duurzaam bouwen en bouwkundige brandpreventie. Dankzij de bundeling van krachten binnen onze bedrijven kunnen wij onze opdrachtgevers een totaalpakket bieden. Klantgerichtheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn daarbij de sleutelwoorden.
Een topteam met een passie voor de bouw!
Natusor Natusor ontwikkelt hoogwaardige voedingssupplementen, natuurlijke cosmetica en producten die bijdragen aan de verbetering van onze dagelijkse gezondheid: “Gezondheid begint bij Natusor”.
Boost en Co BOOST&CO helpt organisaties bij duurzame talentontwikkeling door het identificeren, matchen, binden, boeien en ontwikkelen van talent.
De Glascentrale De Glascentrale, al sinds jaar en dag de partij voor alles wat met glas te maken heeft. Voor nieuwbouw, renovatie of spoedeisende glasschade 365 per jaar dag & nacht.
Het werkgebied betreft Tilburg e.o. Breda e.o. en ‘s-Hertogenbosch e.o.
Ook voor af halen kom naar de Veldhovenring 80A te Tilburg.
FlexClean Flexibel en Clean, sterk in kwaliteit en prijs. Mijn jarenlange ervaring en kennis in de schoonmaakbranche neem ik mee en wil deze nog verder uitbreiden en met u delen.
Ik kan u als FlexClean een opmaat gemaakt pakket aan schoonmaakdiensten aanbieden. Geen uitdaging is mij te groot. Uw vuil is mijn zorg.
HLB Van Daal Adviseurs en Accountants B.V. HLB Van Daal is een middelgroot advieskantoor gevestigd in Noord-Brabant, Limburg en Amsterdam. We adviseren ondernemingen én ondernemers op het gebied van accountancy, fiscaliteit en business development. HLB Van Daal maakt deel uit van een (inter)nationaal netwerk. HLB Van Daal is dé coach en sparringpartner voor u als ondernemer.
ArboNed ArboNed maakt werkend MKB in Nederland gezonder en vitaler. Dagelijks staan we klaar voor 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers. Wij verlagen verzuim, minimaliseren arbeidsrisico’s en zorgen samen met u voor gezonde, gemotiveerde en competente medewerkers. Weten hoe een bedrijf ervoor staat is ons vertrekpunt. Met onze (wettelijk verplichte) analyse-instrumenten geven wij inzicht, adviezen en praktische oplossingen, die aantoonbaar bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van mensen.
Profile Car & Tyreservice Altena/ Tilburg Specialist in banden in de breedste zin van het woord. Wij zijn sterk vertegenwoordigd binnen de regio om alle bandenservice te verlenen van personen- en bestelauto, vrachtwagen, industrie, landbouw, – en grondverzet, etc. Daarnaast kunt u bij vestiging Tilburg terecht voor compleet auto-onderhoud en APK-keuringen van personen- en bestelauto’s!
Geerts wijnkoperij Geerts Wijnkoperij importeert wijnen uit de gehele wereld. Focus ligt op horeca en zakelijke markt. Gevestigd in Tilburg bedienen wij klanten in deze regio en omliggend tot aan 30 kilometer. Relatiegeschenken en kerstpakketten wordt bij ons steeds meer een belangrijk onderdeel.
VDT Advocaten De traditionele advocatuur past niet meer bij het tempo van nu. Wat heb je aan een advocaat die steeds achter de feiten aan loopt? Dat doen wij dus anders. Wij staan voor moderne advocatuur die zich inzet om ondernemers juist voor onheil te behoeden. Of die zorgt dat jouw problemen meteen de kop ingedrukt kunnen worden. Wij slijpen nog steeds graag de juridische messen om in te grijpen. Maar wij werken vooral ook met teams aan hapklare oplossingen voor jouw uitdagingen van iedere dag.
Detron Detron is dé onafhankelijke ICT-dienstverlener en levert (hybride) cloud-diensten, werkplekmanagement, lifecycle services, IT security services en (unified) communication-oplossingen. Detron geeft richting aan resultaat en ontzorgt opdrachtgevers door de regie over de ICT-omgeving over te nemen. Met een jaaromzet van ruim EUR 90 miljoen en 450 medewerkers is Detron één van de grootste niet-beursgenoteerde ICT-ondernemingen van Nederland.
NatuSport NatuSport is een jonge speler in de sportbranche met een eigen afdeling productontwikkeling bij het moederbedrijf Natusor Gezondheidsproducten. Na intensief onderzoek en samenwerking met topsporters, sportartsen en voedingsdeskundigen, is een assortiment aan innovatieve producten voor de ambitieuze sporter op de markt gebracht. Deze producten helpen om maximaal te kunnen presteren, het uithoudingsvermogen te verbeteren en sneller te herstellen na een zware inspanning. NatuSport richt zich met haar producten op zowel recreatieve sporters als op topsporters. Het assortiment onderscheidt zich op het gebied van gebruikersgemak, innovatie, maximale opname en de natuurlijke samenstelling.
Demt-flex Demt-flex (onderdeel van de Actos Groep) is een detacheringsbureau in de bouw en techniek. We bieden landelijke dekking op zowel uitvoerend als staf- en kaderniveau. Door jarenlange bouw- en detacheringservaring maken we het mogelijk om met de relatie en kandidaat mee te denken om de juiste match te maken. Wat ons uniek maakt is dat we er écht voor de kandidaat en relatie zijn als het nodig is, en we net dat ene stapje extra zetten. Vertrouwen en kwaliteit: dat is waar we voor staan. Dagelijks doen wij onze uiterste best om alle lagen van de samenleving te bereiken. Ons streven is om een mooie samenwerking aan te gaan waar alle partijen een win-win situatie ervaren.
DALI Benelux Bij DALI, zijn wij van mening dat digitale muziekreproductie méér gemak én keuzemogelijkheden moet bieden zonder de geluidskwaliteit geweld aan te doen. Dat is de reden waarom we Hi-Fi voor de 21e eeuw in een nieuwe vorm hebben gegoten door middel van het CALLISTO draadloze luidspreker systeem. Stream, speel en bedien muziek vanaf ieder denkbare bron, en geniet van de verbazend gedetailleerde, transparante en rijke muziekreproductie waar DALI alom voor wordt geroemd.
FC de Rebellen FC de Rebellen is een nieuw concept waarbij u met uw eigen team, club of bedrijf een potje kunt ballen tegen de rebellen van de voetbalwereld. Ook kunt u er voor kiezen om een amusementsavond te beleggen waarbij deze markante figuren hun verhalen over de profvoetballerij komen vertellen.
Dukers & Baelemans Dukers & Baelemans helpt financieel professionals in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Dan ben je in control en haal je het beste uit jezelf en je toekomst!
Jimmy’s Wij dragen graag bij aan uw uitstraling! Dat is onze drijfveer en in een snel veranderende modewereld zijn wij altijd op zoek naar de perfecte “brandmix” die aansluit aan het niveau waar wij voor staan. Een grote verscheidenheid aan merken en stijlen maar altijd vanuit  de “Jimmy’s signatuur” samengestelde collecties.
Verhoeven BV Verhoeven BV verhuurt diverse containers, variërend qua inhoud van 1 m³ tot 30 m³, die worden gebracht en afgevoerd door onze eigen chauffeurs. Op de terreinen is er een weegbrug aanwezig die de gehele week geopend is voor het uitvoeren van wegingen en inname van grond, hout, snoeihout, puin en bouw en sloopmaterialen, voor zowel particulieren als bedrijven. Ook is er een voorraad van diverse soorten zand en grind, welke iedere dag kunnen worden afgehaald en/of geleverd.
xScreen Interactive Split-Xcreen-Advertising is live TV omrand met sponsor- en advertentie uitingen op een groot scherm in het horeca gedeelte van het clubhuis een 100 inch dnp LaserPanel scherm, waarbij 85% van het scherm wordt gebruikt voor Live TV en in zowel het rechtervlak als het horizontale vlak advertenties draaien (in een carrousel van 15 seconden) de rechterzijde van het scherm is bedoeld voor clubsponsors en kan worden verdeeld over 3 vlakken (die elk roteren) plus 1 vlak statisch voor clublogo en/of hoofdsponsor het horizontale vlak is voor landelijke adverteerders
DUODEKA DUODEKA helpt bedrijven groeien door de inzet van IT. Wij zijn techneuten die schakelen vanuit de business en gaan naast ondernemers staan om IT te ontwikkelen die het bedrijf helpt groeien.
Zo ontwikkelen wij (maatwerk) systemen die trage handelingen, zoals het maken van offertes, automatiseert. Daardoor krijg jij als ondernemer weer tijd die in de business gestoken kan worden, om offertes eens na te bellen bijvoorbeeld. Daarnaast ontwikkelen we digitale producten. Deze producten kunnen vervolgens ingezet worden als platform of verkocht worden als SaaS.
C.D.P. Software GAC Business Solutions gelooft in groei door samenwerking. Wij noemen dat Growing Together. Vanuit Oirschot helpen onze enthousiaste branchespecialisten u uw zakelijke ambities realiseren. Dat doen wij met advies, ervaring én innovatieve bedrijfssoftware op basis van Microsoft Dynamics technologie. Wij transformeren groothandels, productiebedrijven en zakelijke dienstverleners tot wendbare, toekomstbestendige ondernemingen.
Savelab Savelab Energieadvies ontzorgt al 10 jaar bedrijven in álle voorkomende energiezaken. We regelen alle administratieve rompslomp rondom contracten, netbeheerders en meetbedrijven. Daarnaast regelen wij alle zaken die te maken hebben met het duurzamer maken van uw pand. Hiervoor hebben wij een aantal mooie oplossingen in huis, die uw verbruik drastisch kunnen verminderen. Onze missie is om uw energieverbruik zo laag mogelijk te maken, en datgene wat u nog wel verbruikt, zo goedkoop en gunstig mogelijk te maken.
Holland Sport Systems Holland Sport Systems levert sinds 2000 de inrichting van sportverenigingen, sporthallen, scholen en bedrijven. Wij leveren onder andere materiaallockers, tribunestoelen, personeelskasten, kluisjes, kleedkamerbanken, garderobes, buitenbanken. Specialiteit is de gaaslocker die in standaard uitvoeringen als golflocker, ballenlocker en tassenlocker verkrijgbaar is. Duikpakken, gereedschap, sportuitrustingen, etc.: veilig opgeborgen!
Justlogic uitzendbureau, werving, selectie, detacheren, payroll, HRM, opleidingen
Jurgens & Van Bemmelen Een woning kopen of verkopen is geen alledaagse bezigheid. Daarom is het prettig dat u in zo’n belangrijk traject wordt bijgestaan door een professionele partner. Want makelen is meer dan alleen het plaatsen van een advertentie op het internet of het plaatsen van een bord in uw voortuin of aan uw raam. Wij begeleiden kopers en verkopers op een professionele en persoonlijke manier. Van de eerste bezichtiging tot en met de notaris; wij zetten de puntjes graag voor u op de i.