1 november 2018

Skybox FIER Lounge

De FIER Lounge, een prachtige plek in het Koning Willem II stadion. Ter hoogte van de middellijn alle wedstrijden bekijken, mooier kan niet.

De skybox is de afgelopen weken onherkenbaar veranderd. Zo is de box volledig gestript, is de bar aan de andere kant geplaatst en is zo ongeveer alles opnieuw opgebouwd. Onze partners kunnen tijdens wedstrijden plaatsnemen in de heerlijke stoelen, of de wedstrijd vanuit de FIER Lounge bekijken.
Daarnaast mogen onze partners tijdens daluren kosteloos gebruik maken van de skybox (Bonheur rekent minimaal een vergaderarrangement per persoon). Zij kunnen een presentatie geven, vergaderen of gewoon werken met uitzicht op het veld.

Elke wedstrijd kent een wisselend voorprogramma. Partners die zich presenteren, een spreker, een quiz en nog veel meer. Na het voorprogramma genieten we van een heerlijk ontbijt, lunch of diner en aansluitend natuurlijk waar het om draait; de wedstrijd! Na de wedstrijd vieren we de overwinning of troosten we elkaar na een verlies, maar bovenal maken we plezier!